Project

Uurtjefactuurtje

Als kleine/startende ondernemer Gemakkelijk je uren bijhouden en daar weer gemakkelijk facturen van maken voor een goedkoop prijsje. Hoe geef je dit vorm? Bekijk Hieronder het project.

Klantvraag

Uurtjefactuurtje is een boekhoudprogramma gericht op de kleine en startende ondernemer. Het was hun wens om zo professioneel mogelijk voor de dag te komen om te kunnen concurreren met de andere grote jongens in deze markt. De doelgroep voor Uurtjefactuurtje is de kleine en startende ondernemen. Daarom is het belangrijk om te communiceren hoe gemakkelijk het voor hun kan zijn om de boekhouding te doen. Tenslotte hebben ze een bedrijf om te runnen!


Oplossing

Doormiddel van een ontdekkingssessie zijn we erachter gekomen waar Uurtjefactuurtje voor staat, wie ze willen bereiken en wat hun doelen zijn. Aan de hand van de ontdekkingssessie hebben we verschillende stijl impressies ontworpen. Van deze stijl impressies is er een gekozen om op verder te ontwikkelen. Doormiddel van het gebruik van eenvoudige vormen, knallende kleuren, vlot taalgebruik en professionele fotografie is er een stijl neergezet die modern en speels is, maar ook professionaliteit uitstraalt.

Stijl impressie

Dit is de gekozen stijl impressie. In de stijl impressie word er gekeken naar welke lettertype's, kleuren, vormen, knoppen, fotografie en taalgebruik het beste bij Uurtjefactuurtje aansluiten en hoe deze samen kunnen werken. Deze stijl impressie wordt vervolgens gebuikt als basis voor alle volgende uitingen.

Dingen die
we graag
delen

Alle blogs
ALLE BLOGS

Let’s turn your idea
into a brand

Heb jij een innovatief idee? Wil je een bedrijf starten? Of heb je al bedrijf, maar wil je jouw positionering en branding naar de next level brengen? Laat het weten!

Vrijblijvend gesprek
VRIJBLIJVEND GESPREK