Project

Buiks Interieur

Buiks Interieur is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels. Voor Buiks Interieur hebben we een Logo ontworpen dat strak, passend en effectief is. Het lettertype representeert niet alleen de robuustheid en kwaliteit van hun meubels, maar ook de creativiteit en hoe ze hun ontwerpen vormen naar de wensen van de klant. Het icoontje is gebaseerd op een kast, een van hun meest voorkomende opdrachten en een van hun specialiteiten. Dit icoontje heeft een herkenbaar en goed te onthouden vorm. Ook werkt het icoontje op groot en klein formaat en is het makkelijk toe te passen als bijvoorbeeld een patroon.

Website ontwerp en ontwikkeling

Na het ontwerpen van de huisstijl zijn we aan de slag gegaan met de website. In de website is rekening gehouden met de stijl van het logo en visitekaartjes. Bekijk de website op www.buiksinterieur.nl

Fotografie

Om de website compleet te maken hebben we voor Buiks Interieur ook de fotografie verzorgt. Hierdoor sluit het beeld van de website mooi aan met de neergezette huisstijl.

Dingen die
we graag
delen

Alle blogs
ALLE BLOGS

Let’s turn your idea
into a brand

Heb jij een innovatief idee? Wil je een bedrijf starten? Of heb je al bedrijf, maar wil je jouw positionering en branding naar de next level brengen? Laat het weten!

Vrijblijvend gesprek
VRIJBLIJVEND GESPREK